torstai 1. toukokuuta 2014

Koirapuistossa

Kylmänä vapunpäivänä veimme koirat purkamaan "patoumia" lähellä olevaan "koirapuistoon". Varsinainen puisto se ei ole, vaan sitä voisi kutsua yleiseksi koira-aitaukseksi. Aika vähän siis puistoilemme, mutta jotenkin vappufiilikseen sopi lähteä riehuttamaan koiria vapaana aitauksessa. Muuten koirat eivät paljon pääse vapaana juoksemaan metsästyskauden ulkopuolella ja se on tosi sääli, koska molemmat nauttivat vapaana juoksemisesta hurjasti.
©RH Koirapuiston valtiattaret
Otin mukaan pallon, vesikupin ja koiranamit palkitsemiseen ja olimme valmiit koiramaisiin leikkeihin. Aitaus oli tyhjä tullessamme paikalle, ja vaikka ympäristössä muutama taluttaja koirineen kulkikin, niin saimme pitää aitauksen omassa käytössämme. Harmi tavallaan, koska Katla olisi kaivannut oman kokoista leikkikaveria.
©RH Katla tähystää
Pihka ei kauheasti välitä riehuntaleikeistä vaan tykkää enemmän tutkiskella ja haistella aitauksessa välillä kiiveten pienten maakasojen päälle tähystämään. Toisinaan Katla sai sen ärsytettyä takaa-ajoleikkiin ja hieman Pihka haki heitettyä keppiäkin (pallo ei ole sen juttu), mutta pääsääntöisesti se vietti rauhallista ulkoiluhetkeä.
©RH Pihka ja Katla
Päinvastoin kuin Katla, joka otti riemun irti vapaana juoksemisesta. Kuola roiskui ja hiekka pöllysi tuulessa, kun koira paineli pallon perässä aitauksen koko mitalla. Se todella nautti. Taidamme tulla joskus myöhemmin uudestaan ja toivottavasti silloin saamme aitaukseen muitakin leikkikavereita.
©RH Katlan vappuriemu
Koiramaista vappua lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti