torstai 13. maaliskuuta 2014

Vuoden Voitokkain Käyttökoira 2013

Tänään postitse saapuneessa Basset Bulletin 1/2014 -jäsenlehdessä listattiin yhdistyksen vuoden voitokkaimmat koirat. Pihka (vain) kahdella koekäynnillään saavutti jo kolmatta vuotta peräkkäin Vuoden Voitokkain Käyttökoira -tittelin.
©RH Pihkan kokoinen pokaali
Vuoden Voitokkaimman Käyttökoiran on saatava pisteitä molemmista DRAJ- ja MEJÄ-koemuodoista. Vertailussa on mukana kaikki Basset-rotuiset koirat, joilla koetuloksia. Alla pistetaulukko:

1. bretagnenbassetti Woodsman's Baikal koekäynnit 2 kpl pisteet 35
2. petit basset griffon vendeen Cakom Lupikas koekäynnit 2 kpl pisteet 25
3. bretagnenbassetti Vilkunan Anastasia koekäynnit 3 kpl pisteet 15

Sen sijaan kärki Vuoden Voitokkain Jäljestävä Koira -tittelissä on karannut kauas, johtuen suureksi osaksi siitä, ettemme käyneet viime kautena kuin yhdessä Mejä-kokeessa Pihkan kanssa. Pihka sijoittui 20 pisteellä vasta 11. sijalle (tosin Pihkaa ennen ei listassa ollut muita vain yhteen kokeeseen osallistumalla "menestyneitä"). Listaykkösenä tänä vuonna oli baijerinvuoristovihikoira Nils-Bertils Bamse pisteellä 90 (6 koetta). Myös Katla oli yhdellä AVO-kokeellaan päässyt mukaan listaan 21. sijalle. Hieman sillä on matkaa kirittävänä ensi vuodelle, jos näissä listoissa haluaa huipulla olla.

Kiertopysti siis säilyy vieläkin hallussamme. Kiitos ja kumarrus jälleen kerran pienelle ja samalla kuitenkin niin suurelle Pihka-koirallemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti