maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillia...

©RH Katla ja Pihka terassilla
...aprillia, syökää matolääkettä nakin sisään survottuna :O
Olen huono keksimään mitään piloja, vaikka ne kuuluvatkin tähän kyseiseen päivään. Koirat saivat nauttia tästä heikosta kyvystäni.

Ne saivat tosiaan matolääkkeensä, koska Pihkalla on rokotusaika reilun viikon kuluttua. Pihkaa ei ole enää pitkään aikaan nakeilla huijattu, mutta Katla nielaisee nakin sisään ujutetun matolääkkeen ongelmitta. Pihka syö nakin ja sylkee lääkkeen ulos. Sitten pääsen tunkemaan hieman nuljuista lääkettä väkisin koiran kurkkuun. Jostain syystä jokakerta yritän silti huijata koiraa, vaikka huijauksen onnistumisen todennäköisyys on jotain 1/6. Jipii.

Saatiin pääsiäiseksi kauniit lenkkeilysäät, joita ollaan hyödynnetty huolella. Molemmat koirat olivat eilen illalla todella väsyneitä ja taitavat torkkua edelleen. Tarkoitus olisi kyllä piakkoin lähteä taas tuonne auringonpaisteeseen. Meidän terassikin aukeni viikonloppuna. Taidan ennen lenkkiä keittää kahvit ja mennä koirien kanssa ottamaan aurinkoa.

Katla ei kyllä enää saa olla irti edes terassilla, koska se tykkää "ottaa ritolat" heti, kun ajatus hetkeksi harhautuu. Nimimerkillä parikertaahakenutneidin(prklpiskin)naapurinpuolelta. Pihkaan tottuneena meidän on vaikea ymmärtää tuollaista karkailijaluonnetta. Ehkä tässä pikkuhiljaa aletaan tottua ja ottaa opiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti